CREFMethode voor het basisvertrouwen


CREFMethode om het basisvertrouwen te herstellen.

Zorgelijk dat veel mensen, ook hele jonge! afhankelijk zijn geworden van medicatie. ADD, ADHD, PDDnos, autisme, asperger zijn etiketten die snel worden afgegeven zonder te kijken naar een dieper liggende oorzaak van een bepaald gedrag. Soms beginnen de kuren op latere leeftijd, je herkent jezelf niet meer. Je lichaam laat je in de steek of je geest lijkt doorgedraaid. Dan gaan we naar de dokter om te vragen wat er met ons aan de hand is. Soms wordt er een duidelijke diagnose gesteld en een standaard medicijn gegeven, een andere keer is er geen aanwijsbare reden voor je klacht. Dan heb ik over syndromen als Post Traumatisch Stress Syndroom (PTSS), PSD, burn-out en depressie. Vaak is een niet gezien trauma de oorzaak van deze problematiek, het kan dan heel verhelderend zijn om dit te onderzoeken, soms blijkt (prenatale) hechtingsproblematiek de oorzaak te zijn.

De CREFmethode is oorspronkelijk ontwikkeld voor mensen die op zoek zijn naar hulp zonder medicatie of voor mensen die niet willen geloven dat er niets meer aan hun problematiek te doen valt. De CREFmethode is een manier waar op een dieper niveau gekeken wordt naar de sociaal emotionele ontwikkeling van de mens. Er wordt gewerkt aan het herstellen van het basisvertrouwen.  De CREFmethode zorgt voor een heldere bewustwording en het geeft inzicht in ontbrekende facetten van basisbehoeftes gebaseerd op de piramide van Maslow. Het basisvertrouwen is het fundament van ieder mens, gezin of organisatie, deze wordt met de CREFmethode hersteld.

Om hiermee aan de slag te  gaan ben je welkom in mijn warme en lichte Inspiratie- atelier in de tuin. Het adres is Pieter Saenredamstraat 17, Utrecht-Oost

Voor een kennismakingsgesprek bel met 06 24 24 15 17 of mail naar info@karaktercounseling-utrecht.nl

Ook kan je kijken en reserveren in mijn digitale agenda, daarvoor moet je wel eerst een account aanmaken.

www.bloej.nl/programma

 

 

CREFMethode

CREFMethode