Verlies rouw en afscheidbegeleiding


“Er is niets dat de ware aard van een karakter zo verraadt als datgene waar het om lacht of huilt.”  

Goethe

Zoek je begeleiding bij verwerking van verlies van bijvoorbeeld een verlies van relaties, je werk, gezondheid maar ook bij rouw na het overlijden van een dierbare, dan kun je ook bij mij terecht.

Voor veel mensen ontstaan er dan emoties die  lastig te hanteren kunnen zijn. Rouw is een vorm van contact met alles wat je zo dierbaar was in de relatie met wie of wat je verloren bent. Diep van binnen voel je vaak wel aan wat goed voor je is, wat je wilt of wat je nodig hebt. Soms wil je alleen zijn, soms wil je juist mensen om je heen. De ene keer wil je praten over alles wat je bezig houdt, de andere keer wil je juist even iets heel anders doen. Het is goed je gevoelens toe te laten. Het verdriet wil gevoeld worden, ieder doet dat op zijn eigen manier. 

In  heb toegang tot veel verschillende creatieve koesterende en helende methoden waarmee je deze gevoelens van de verschillende fases helder krijgt. Door je bewust te worden van de onderliggende gevoelens kan je hier weer grip op krijgen en de draad weer oppakken. 

Ik reik graag hierbij mijn ondersteuning aan , voor een persoonlijk kennismakingsgesprek ben je welkom in mijn warme atelier in de tuin.

Het adres is Pieter Saenredamstraat 17, Utrecht-Oost

Bel of mail voor een kennismakingsgesprek met 06-24241517 of via info@karakterkunstenco.com