KarakterKunstenco, Zorgverzekeraars


Vergoedingenoverzicht Zorgverzekeraars 2018(Laatste update: April2018)

De lijst is nog niet volledig. Wij hebben geen inzicht in alle collectiviteiten (afspraken met specifieke werkgevers of organisaties)
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend! Lees ook de toelichting onder aan de lijst!

Neem eerst contact op met uw zorgverzekeraar over de voorwaarden, in sommige gevallen is er een maximale vergoeding. De counselor is niet verantwoordelijk voor deze criteria!

Bij de aanvraag kunt u de AGB codes; 90-046898 of 90-55509 gebruiken

Exacte informatie kunt u vinden op; http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/counseling#vergoedingen

Voor mensen met een PGB-Budget kunnen de code; 41 41 21 24

> Vergoedingen gelden voor register counselors die staan geregistreerd bij de ABvC en/of RBCZ. Daarnaast geldt dat zorgverzekeraars geen vergoeding geven aan zorgverleners die geen AGB-code vermelden op hun facturen. Voor UVIT heb je een AGB-code nodig om in het Vergelijk en Kies overzicht van de VGZ opgenomen te kunnen worden.
Waarom RBCZ (voorheen RBNG)
Sommige verzekeraars erkennen geen afzonderlijke beroepsverenigingen en sluiten een overeenkomst met door hen aangewezen koepels. ABvC heeft daarom een overeenkomst gesloten met de RBCZ zodat haar geregistreerde counsellors zich bij RBCZ kunnen laten registreren. Registratie bij RBCZ is een individuele keuze van de Counsellor en is uitsluitend mogelijk als je voldoet aan de door de RBCZ gestelde voorwaarden en opleidingscriteria. De ABvC is niet verantwoordelijk voor deze criteria!