E-coaching en counselling


Persoonlijke begeleiding via email of skype is ook een mogelijkheid. Misschien omdat uw gezondheid het niet toelaat of gewoon heel weinig tijd hebt.

U heeft een beeld in uw hoofd of al getekend of geschilderd, misschien wel nare dromen en nachtmerries en heeft u daar vragen over. Als dat zo is dan kunt u een omschrijving geven van de droom of een foto van de tekening of het schilderij sturen via de mail. Ik kan ik daar via mail of skype vragen over stellen die  nieuwe inzichten opleveren waar je weer verder mee kunt.

Voor begeleiding via skype, dus wel face to face maar dan via de pc is het nodig dat u een goede webcame heeft in het scherm van uw pc en een speaker voor het geluid. Voor contact via mail heeft u uiteraard alleen een pc en een emailaccount nodig. De omschrijving van het beeld eventueel voorzien van getekend of geschilderd beeld kunt u meesturen in de bijlage u krijgt daar dan binnen 1 week een evaluatie op.

Voor e-coaching en counseling betaald u achteraf via een factuur aan het einde van iedere maand. Het uurtarief voor e-coaching en counselling blijft hetzelfde.

Wil je aan de slag met een vorm van begeleiding via beeldbellen of skype, bel me 06 24 24 24 15 17 of stuur een mailtje naar info@karakterkunstenco.com