De kunst van het leven

Marie-Jose3

Na een heerlijke zomer ben ik weer opgeladen aan het werk gegaan. Inmiddels zijn er veel van mijn eigen dromen en verlangens concreet geworden. De website waar ik voor de vakantie aan gewerkt heb met Hetty van Happy sites, is nu eindelijk ‘ online’. Veel nieuwe ideeën die ik heb kan ik hier op kwijt.  Nu is het dus de kunst om ook gevonden te worden, want ik heb nog heel veel andere ideeën voor inspirerende workshops dus hou ik jullie graag op de hoogte.

Hebben jullie ook zo’n moeite met dat hele social media gebeuren zoals linkedin, facebook en twitter? Ik eerst wel toen heb ik hulp gevraagd en gekregen, inmiddels raak ik er al aardig in bedreven. Samen met Dominique van Dam van Letters and Concepts heb ik een workshop ontwikkeld over het schrijven van je eigen verhaal. Kijk hier voor de workshop.

Verder ben ik blij en trots om te kunnen vertellen dat ik het certificaat  CREF-Methode® behandelaar heb gehaald. Deze methode gaat over het ontstaan van het basisvertrouwen. Meer kan je erover lezen op CREFMethode.

Zoals ik al zei ik ben benieuwd wat jullie vinden van mijn nieuwe website, ik zou het leuk vinden als jullie een berichtje achterlaten.

 


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *