SocialMediaTalk@ZZpCafe

Karakter.SocialeMedia

 

Ik weet het nog goed…. 4 jaar geleden met mijn handen in het haar..

Tieners aan de eettafel… allen met hun mobieltjes in de hand opzoek naar communicatie en verbinding. Nu is mijn levensinstelling om van de nood een deugd te maken en wilde ik graag van mijn kinderen leren. Vertel mij hoe het werkt…. ik wil ook graag leren, ik wil ook graag op de hoogte zijn. Ik wil straks een oma zijn die kan communiceren met haar kleinkinderen. Dus keek ik af, vroeg om raad, maakte heel domme fouten (volgens mijn kinderen dan).

Toen kwam ik Dominique tegen, social media deskundige, ze nam me mee in de wereld van SocialMedia. Ik heb er wel lol in, zakelijk en prive geeft het me het gevoel dat ik iedereen kan bereiken die iets voor me betekend of ooit betekend heeft.

Inmiddels voel ik me ook best wel een beetje deskundig hoewel ik nog regelmatig tips krijg van mijn tieners over wat ik vooral wel en wat ik niet moet doen.

Volgende week vrijdag komt ze; #SocialMedia deskundige Dominique van Dam van @Letters and Concepts bij ons ZZPCafe bij @podiumOost omdat ik merk dat er veel ondernemers of mensen van mijn middelbare leeftijd zijn die zich er nog ongemakkelijk bij voelen of niet weten wat nou wel of niet te delen over het internet.

Dominique vertelt in deze presentatie over de verschillende platformen, de mogelijkheden en de voordelen van online aanwezig zijn met uw bedrijf. We staan ook stil bij de invloed van marketing, profilering en hoe u uw huidige medewerkers en collega’s kan stimuleren om hieraan positief bij te dragen. Immers, zij zijn, samen met de trouwe klant, het visitekaartje van uw bedrijf. Na de presentatie zal er nog gelegenheid zijn voor korte vragen of inschrijven voor een cursus.

Wanneer? Vrijdag 24 April 17.00 tot 19.00 PodiumOost Oudwijkerdwarsstraat 148 Utrecht-oost

Ben je nieuwsgierig? Meld je aan via de Facebookpagina https://www.facebook.com/zzpcafepodiumoost?ref=hl

Of stuur een mailtje naar; info@karakterkunstenco.com om je aan te melden.


1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *