Mandala tekenen


Wat is een mandala?
Een mandala is een tekening binnen de cirkel. Het woord is betekent in Sanskriet voor cirkel met een kern. Het staat ook voor een veilige ruimte waarin je je vrij kan bewegen.
De cirkel heeft geen begin en geen einde en is symbool voor heelheid en oneindigheid, daarbinnen is alle ruimte voor jouw eigen zijn. Je zou kunnen zeggen dat de mandala een spiegel is van onze ziel. De mandala wordt ook wel gezien als een middel om je te helpen concentreren (bij het mediteren).

Mandala tekenen voor jong en oud en voor mensen met en zonder ervaring in mandala tekenen.

Wil je je creativiteit ontwikkelen en contact maken met je binnenwereld? Wil je in een groep praten over wat je bezig houdt en daarbij uit de ratio stappen?  Dan ben je hier op de juiste plek.

Het maken ervan is een oefening in concentratie, het gaat om de weg die je volgt. Niets moet en alles mag. Het idee is om zoveel mogelijk te experimenteren met zoveel mogelijk materialen als (pastel) krijt en (water en olie ) verf om uit te proberen. Dat kan zijn in het ontdekken van nieuwe technieken of het leren variëren in effecten en materialen. Uiteindelijk werken we toe naar een voor ieder bevredigend resultaat. 

Waar: Kobaltweg 59 -61 3542 CE Utrecht

Wanneer: iedere vrijdagmiddag van 15.00 tot 17.00

Kosten: 200 euro voor 10 lessen inclusief koffie/thee, koek, materiaal.

Om je op te geven kan je drukken op onderstaande knop

Boek Nu!

Wil je je eerst opgeven voor een 1e kennismakingsles en dan beslissen? dat kan!
Bel me dan eerst op 0624241517. Kosten voor eerste les zijn 5 euro.