Mandala tekenen


Wat is een mandala?
Een mandala is een tekening binnen de cirkel. Het woord is betekent in Sanskriet voor cirkel met een kern. Het staat ook voor een veilige ruimte waarin je je vrij kan bewegen.
De cirkel heeft geen begin en geen einde en is symbool voor heelheid en oneindigheid, daarbinnen is alle ruimte voor jouw eigen zijn. Je zou kunnen zeggen dat de mandala een spiegel is van onze ziel. De mandala wordt ook wel gezien als een middel om je te helpen concentreren (bij het mediteren).

Mandala tekenen voor jong en oud en voor mensen met en zonder ervaring in mandala tekenen.

Wil je je creativiteit ontwikkelen en contact maken met je binnenwereld? Wil je in een groep praten over wat je bezig houdt en daarbij uit de ratio stappen?  Dan ben je hier op de juiste plek.

Het maken ervan is een oefening in concentratie, het gaat om de weg die je volgt. Niets moet en alles mag. Het idee is om zoveel mogelijk te experimenteren met zoveel mogelijk materialen als (pastel) krijt en (water en olie ) verf om uit te proberen. Dat kan zijn in het ontdekken van nieuwe technieken of het leren variëren in effecten en materialen. Uiteindelijk werken we toe naar een voor ieder bevredigend resultaat. 

iedere maandagavond 20.00 tot 22.00 op de Pieter Saenredamstraat 17 3583 TA Utrecht-Oost

iedere woensdagochtend 11.00 tot 13.00 op de Pieter Saenredamstraat 17 3583 TA Utrecht-Oost

ieder vrijdagmiddag 12.30 tot 14.30  Kobaltweg 59 – 61 Utrecht 

Kosten:  De lessen kosten 10 euro per uur , inclusief Utrecht/koffie, koek, materiaal. Na een eerste proefles kunt een knipkaart kopen voor 10 uur.

Als u in het bezit bent van een U-pas dan krijgt u 20% korting.

Aanmelden en betaling kan via www.bloej.nl/programma of een berichtje te sturen naar Marie-Jose 06 24 24 15 17