Dierendagworkshop


Dierendag Bij Karakter Kunst & Co

Heel veel mensen hebben een diepe emotionele verbinding met hun (huis)dier. Dieren staan volledig in contact met hun instinctieve vermogens. Wat kunnen wij leren van de dieren?

Waarom houden we toch zo van dieren? Is het omdat ze zo zacht zijn? Of groot en sterk of juist klein ? Omdat ze zo lekker stout en eigenzinnig kunnen zijn of juist zo aanhankelijk?

Deze dag is speciaal voor dierenliefhebbers , we zullen we starten met een korte  uitleg over de instinctieve  vermogens van dieren en wat wij als mens daarin zo herkennen in ons zelf.

Ieder wordt uitgenodigd een foto mee te nemen van zijn eigen huisdier, we zullen op verschillende manieren en  verschillende materialen dit dier gaan uitbeelden.

Aan het einde van de dag heb je dus een aantal leuke tekeningen van je lievelingsdier.

Verschillende teken- en schildermaterialen komen aan bod, teken en schilderevaring is helemaal niet nodig.

Aan het einde van de les zullen we een uur besteden aan het evalueren; woorden geven aan het beeld wat je hebt gemaakt. Het laatste uur kan er onder het genot van een glaasje wijn of sap nog worden doorgewerkt.

Welkom in mijn gezellige atelier, die is niet heel groot er is plaats voor maximaal 8 deelnemers. De workshop gaat door bij minimaal 3 deelnemers.

Waar; Kobaltweg 59 Utrecht 3542CE Utrecht

Wanneer; Zaterdag 6 oktober 2018 van 10.00 tot 16.00

Kosten; 65 euro inclusief koffie, thee, sap, koek, sandwiches en materiaal.