Dromenworkshop


Leven is het meervoud van lef

Deze workshop is geschikt voor mensen van alle leeftijden, ook voor leerkrachten en caches, therapeuten die werken met mensen.

Als creatief communicatie coach zet ik de verbeelding in om mensen te begeleiden op hun levenspad. Dat is  een spannende en leerzame ontdekkingstocht waar je lef voor nodig hebt en je je soms kwetsbaar voor op moet  stellen. Leven is het meervoud van lef! Hoe is het met jou leven? Ben je er tevreden over of loop je al een tijdje rond met een ontevreden gevoel?

Soms zijn er veranderingen nodig in je leven…… weet jij wat je zou willen veranderen?

Mensen zijn vaak niet bewust van hun gedrag.  Meestal is dat handig want als je iedere dag weer nieuwe keuzes zou moeten maken is dat best lastig en kost veel tijd. Het is dus prima om de dingen routinematig te doen maar soms kom je in een sleur. Je doet de dagelijkse handelingen zoals je ze gewend bent en je vroeger geleerd hebt. Gedrag  dat netjes was of waarvan je dacht dat het goed was omdat je ouders dat ook deden en denkt dat het zo hoort. Dan zit je vast in oude patronen die je niet meer helpen of soms zelfs blokkeren.

Als beeldend coach begeleid ik mensen  in dit onderzoek en help nieuwe keuzes te maken. De  kracht van visualisatie en interne beelden is heel sterk en kan je inzicht geven in jouw onderliggende behoeftes en verlangens.

Kan je niet tekenen? Dan is dat direct een 1e overtuiging die we overboord gaan kiepen. Het gaat hier niet om de prestatie maar om de lol en het inzicht wat je krijgt van het uitbeelden wat er binnen in je leeft.

Speciaal voor jou is er ter kennismaking een middag waarin we een droombeeld gaan maken van onze dromen d.m.v  een collage.

Aan het einde van de les zullen tijd besteden aan het evalueren; woorden geven aan het beeld wat je hebt gemaakt, eventueel kan de workshop een vervolg krijgen 

Waar; Pieter Seanredamstraat 17 3583 TA Utrecht

Wanneer; Zaterdag 15 Maart 2014 van 13.30 tot 17.00

Kosten; 45euro inclusief koffie, thee, sap, koek,  Voor een parkeerkaart betaald je 5 euro extra.

Je kunt je  hiervoor aanmelden door op de boeknu knop te drukken

Boek Nu!

Heb je  bij mij al eerder een workshop gevolgd dan ben ik heel nieuwsgierig wat je ervan vond. Zou je voor mij dan de vragen in dit evaluatieformulier willen invullen?