Workshop – Intuitief schilderen vanuit je hart


Bij deze cursus gaat het om ontspanning en gezellig samenzijn, teken  of schilderervaring is niet nodig alleen nieuwsgierigheid en zin!

In deze maatschappij zijn veel mensen druk, sommige vrouwen hebben veelal een dubbele taak, werk en zorg, op zich genomen. Deze dag is speciaal om hen in het zonnetje te zetten!

We zullen na een korte introductie met koffie, thee en koek in stilte gaan schilderen gaan op muziek, we komen in een soort trance waarbij je bij je innerlijke beelden kunt komen.

Intuïtief tekenen begint kleurend, langzaam vertragend en blijft zoeken naar de juiste sfeer en bedding voor wat komen wil. Het langzame heeft als doel om bij het voelen te komen en om het beeld in lagen op te kunnen bouwen.

Om intuïtief te werk te gaan en helderheid te krijgen in wat nog niet duidelijk aanwezig is, gaan we vanuit onze rust, met onze innerlijke zintuigen aftastend te werk. De innerlijke zintuigen halen het beeld wat vaag in ons denken aanwezig te voorschijn. Ze geven door het denken en het gevoel een ervaring van totaliteit een gevoel van ja, dit is wat ik zocht. Op dat moment kan je het werk verder verfijnen, bijv. door verandering van lichtval, kleur-schakeringen en datgene dat voor of achtergrond moet zijn.

Aan het einde van de les zullen we een uur besteden aan het evalueren; woorden geven aan het beeld wat je hebt gemaakt. Het laatste uur kan er onder het genot van een glaasje wijn of sap nog worden doorgewerkt

Waar; Pieter Seanredamstraat 17 3583 TA Utrecht

Wanneer; op aanvraag

Kosten; 75 euro inclusief koffie, thee, sap, koek, soep met sandwiches en materiaal.

Voor een parkeerkkaart betaald u 10 euro extra.

U kunt zich hiervoor aanmelden door te mailen naar www.karakterkunstencocom of door op de boeknu knop te drukken

 Boek Nu!