WorkshopVerbeeldjeVerdriet


Workshop Verbeeld je Verdriet

Workshop Verbeeld je Verdriet

 

Workshop Verbeeld je verdriet zaterdag 26 November

In deze 1 daagse workshop maken we een schilderij aan de hand van meegenomen foto’s, teksten en tekeningen een collage die je daarna met teken- en schildermateriaal bewerkt en tot een veelbetekenend geheel maakt. Voor deze Mixed-media methode hoef je niet te kunnen tekenen of schilderen. Iedereen verwerkt zijn pijn en verdriet op eigen wijze. De een doet het in stilte en de ander heeft behoefte om er veel over te praten. Jammeren en klagen hebben we meestal vroeger afgeleerd. Maar hoe kan je toch troost vinden zonder daarbij afhankelijk te zijn van anderen? Het uitbeelden van je verlies op creatieve wijze kan heel helend werken. Bovendien maak je op deze manier een mooie blijvende herinnering.

Deze workshop wordt gegeven door Helga Schouten 1e graads docent en beeldend kunstenaar en Marie-Jose Meulenbelt – Verdam, counselor en beeldtaaldocent. Er is veel ruimte voor individuele begeleiding en ondersteuning en er is respect voor ieders eigenheid  en elkaars verhaal.

De workshop worst gegeven in zorgcentrum Johanneshove in Laren en biedt een huiselijke warme omgeving met een uitstekend resteaurant.

Wanneer; Zaterdag 26 November van 10.00 tot 16.00

Waar; Zorgcentrum Johanneshove Eemnesserweg 42 1251 ND in Laren

Voor wie; Iedereen vanaf 10 jaar is welkom

Investering; 87,00 euro inclusief teken- en schildermateriaal, koffie, thee en lunch

Zelf meenemen; fotokopieën van dierbare foto’s, gedichten, tekeningen of knipsels

Aanmelden; door op de boek nu knop te drukken

 Boek Nu!